petek, 2. november 2012

Kako ste lahko obveščeni o novih dobavah spodnjega perila?

Vemo, da morate občasno zamenjati kakšen kos spodnjega perila. Ali kupiti darilo za svoje najdražje.
In da ne morete spremljati ponudbe tako, da vedno znova iščete po svetovnem spletu. Zato se prijavite za sprejemanje naših obvestil in tako boste pravočasno dobili obvestilo o novih dobavah  v vaš e-poštni nabiralnik ali vaš Google+ krog.

To naredite lahko na dva načina:


  1. Če imate Google+ račun, preprosto kliknite na Spremljaj ukazni gumb in dodajte našo spletno trgovino v enega od vaših krogov. Potem pa občasno preverite objave v tem krogu.
  2. Bodite obveščeni preko vašega Google+ računa


    Če nimate Google+ računa, potem nas lahko spremljate tako, da se prijavite na seznam za obveščanje  na našem blogu Spodnje perilo. Preprosto vpišite vaš e-poštni naslov in potrdite vpis, ko dobite potrditveno pošto v svoj e-poštni nabiralnik.
    Velja enostavno pravilo: ena objava na blogu --> ena e-pošta v vašem nabiralniku . Če je več objav v enem dnevu, potem še vedno dobite samo eno e-pošto, v kateri so združene vse objave tega dne.

Prijava preko bloga Spodnje perilo

Pa še nekaj lahko naredite, dodajte našo spletno trgovino www.lingerie.si med priljubljene. Tako boste z samo enim klikom vstopili in si ogledali trenutno ponudbo.