Spodnje perilo ter erotično in poročno spodnje perilo za ženske in moške.

Bodi edinstvena in nosite kopalke iz Kolumbije, polne nepričakovane mešanice odtisov, teksture vrhunskih silhuet in sladke, splošne prisotnosti vrhunskih podrobnosti.

Spodnje perilo ter erotično in poročno spodnje perilo za ženske in moške.

Modni nedrčki raznih stilov in barv. Nedrčki, ki jih boste udobno nosile ves dan. Nedrčki, ki jih bodo zagotovo opazili tudi moški.

Spodnje perilo ter erotično in poročno spodnje perilo za ženske in moške.

Kopalke za ženske in moške. Zadnjih modnih trendov za nizko ceno. Ženske in moške kopalke, ki se lepo prilegajo vaši postavi. Kopalke, ki pritegnejo marsikatero oko.

Spodnje perilo ter erotično in poročno spodnje perilo za ženske in moške.

Hlačke so izredno pomemben del garderobe. Zato nosite hlačke, ki so modne, udobne in izražajo vaše razpoloženje.

Spodnje perilo ter erotično in poročno spodnje perilo za ženske in moške.

Erotično perilo priznanih oblikovalcev. Povdarite svojo erotičnost z lepim erotičnim perilom. Velika izbira, dostava že naslednji dan.

Spodnje perilo ter erotično in poročno spodnje perilo za ženske in moške.

Spalne srajce za staro in mlado. Prijetni materiali, sveže barve, udobni kroji krasijo te spalne srajce. Spalne srajce, ki vam bodo polepšale večere.

petek, 23. maj 2014

Iskanje ženskih oblačil in spodnjega perila po spletu - koristen namig za preprostojši in hitrejši nakup

Ali veste, katere vrste izdelkov se danes največ nakupuje po spletu? Če boste rekli knjige, DVD, računalniki, video in avdio in ostale tehnične izdelke....potem se motite. Če bi vas to vprašal pred dvemi ali več leti, potem bi pa še imeli prav.

Ampak že lansko leto in s trendom velike rasti premočno vodi nakup ženskih oblačil in spodnjega perila preko spleta. Več kot polovico vseh spletnih nakupov opravijo naše boljše polovice. Ženske so tako kot moški za nakup tehničnih izdelkov ugotovile, da je tudi spletni spodnjega perila, oziroma nakup vsega, kar morajo obleči, veliko ugodnejši, hitrejši, varnejši in preprostejši v spletnih trgovinah.

In v nadaljevanju vam bomo pokazali, kako lahko preprosto in hitro pregledate ponudbo določenega izdelka vseh spletnih trgovin. Z ekranskimi prikazi in brez veliko besed.

Da, ne rabite več izdelka prijeti v roke, videti v živo... hitro lahko pregledate veliko večjo ponudbo, z lahkoto primerjate cene in ostale spremljajoče storitve in če vam nič ne ustreza, samo s enim klikom zapustite spletno trgovino in že ste v novi. Brez časovno potratne in utrujajoče hoje ali vožnje po mestu. Brez zoprnega pojasnjevanja 'Bom še malo drugod pogledala'...

V spletnih trgovinah dobite takoj na razpolago vse podatke o izdelkih ( material, tabela velikosti, opis) in velike, lepe fotografije izdelka. Na miru si jih lahko ogledate in ni potrebno čakanje na prosto kabino.

Ampak z razvojem spletnih trgovin se je pojavila druga težava, kar naenkrat je prevelika ponudba iskanega izdelka. In znano je, če je ponudba prevelika, se nam ne da več iskati in primerjati ponudbo  (ker so naši možgani leni in iščejo bližnico), zato se hitro odločimo in nekaj izberemo, samo da dokončamo nakup. Kar odtipkajte npr. 'ženske kopalke' v Google iskalnik, dobile boste preko 100 zadetkov ( in veliko oglasov na vsaki strani ) in veliko od teh je spletnih in klasičnih trgovin iz Slovenije.
Preberite si, kako lahko hitreje in bolj učinkovito poiščete iskani izdelek na spletu in opravite spletni nakup.

Pregled celotne njihove ponudbe je pa že velik zalogaj. Najprej klik za vstop v posamezno spletno trgovino, potem listanje po njihovi ponudbi, iskanje željenih lastnosti izdelka...nato pa to ponovi za vsako naslednjo trgovino. Kdo si bo zapomnil cene ali je moja številka na zalogi ali imajo mojo barvo ali imajo velike slike, da si lahko izdelek natančno ogledam? Poleg tega, ali je to ažurna ponudba za to obdobje in ne neka kolekcija izpred 5 let?

Ali obstaja kakšen hitrejši in lažji način za pregled vse spletne ponudbe določenega izdelka? 

Seveda obstaja, še posebej, ker zelo dobro veste, kako mora izgledati, da bo vam všeč. In ta rešitev ni kakšnen spletni portal, kjer najdete na enem mestu ponudbo večih spletnih trgovin. Zakaj ne? Preprosto zato, ker tam ne najdete ponudbe tistih trgovin, ki niso vključene v ta spletni portal. Vi pa želite pregledati čim bolj kompletno spletno ponudbo iz Slovenije. In verjetno ima kakšna od teh manjkajočih trgovin v ponudbi ravno takšne izdelke, kot ga iščete.

Imate že dovolj tega pisanja? Verjetno, torej hitro na razlago. Željeni izdelek boste poiskali tako, da boste pregledovali samo fotografije izdelkov. Tako boste zelo hitro ugotovile, če vam kaj ustreza. Potem pa samo še skok v trgovino, preverite ceno in velikost ter ostale pogoje. In nakup, če je vse po vaših željah.

1. Najprej zaženite Google iskalnik slik.

Google iskanje slik
Google iskanje slik

2. V iskalno polje vtipkajte naziv iskanega izdelka. Glede na sezono, bomo iskali 'ženske kopalke'. Iskalni niz lahko še dodatno konkretizirate, npr. 'ženske kopalke bikini', ampak nasvete za boljše iskanje ne bomo razlagali v tem prispevku. Več nasvetov za iskanje najdete tukaj.  

Google iskanje 'ženske kopalke'
Iskanje 'ženske kopalke'
3.Takšen je prikaz rezultatov. Že malo boljše, a ne? Vaše oko bo hitro zaznalo, kaj vam je všeč.

Google iskanje slik - rezultat za 'ženske kopalke'
Google iskanje slik - rezultat za 'ženske kopalke'
4. Ampak še vedno je preveč zadetkov. Zato bomo izbor zožili glede na vaše želje. Desno zgoraj kliknite na ikono zobnika in izberite Napredno iskanje. Lahko bi tudi kliknili tudi na Orodja za iskanje pod vnosnim poljem za iskanje, ampak potem ne bi mogli določiti regije.


Napredno iskanje slik
Napredno iskanje slik
5. Dobimo spodnji prikaz z možnostjo dodatnega določevanja vaših želja, s katerim boste trenutni izbor zožili. Ker iščete izdelek, ki bi ga radi kupili v spletni trgovini, vam bomo pokazali, katere parametre in kako jih nastaviti.

Napredno iskanje slik - opcije izbire
Napredno iskanje slik - opcije izbire
6. Najprej določimo velikost slik. Ker želite izdelek, ki ga kupujete, videti dobro in čim bolj natančno, določite velikost fotografij na Velika.

Nastavite velikost fotografij na Velika
Nastavite velikost fotografij na Velika


7. Ker želite kupovati v Sloveniji, izberite regijo Slovenija
Če želite kupovati kje drugje, izberite drugo državo.
Določite regijo na Slovenija
Določite regijo na Slovenija

8. Kopalke želite videti v celoti, ne samo del ali pa obraz manekenke ali celo kakšno skico. 
Zato določite vrsto slike na Fotografije.
Nastavitev vrste slike na Fotografija
Nastavitev vrste slike na Fotografija
9. To so bile nujne nastavitve. Ostale niso potrebne oziroma so celo nezažele, ker bodo skoraj v celoti filtrirale vse rezultate. Sedaj kliknite na ukazni gumb Napredno iskanje, da vidite rezultate.

Vse potrebne nastavitve za napredno iskanje
Vse potrebne nastavitve za napredno iskanje

10. In to je nov rezultat našega iskanja.  Vam je že kaj bolj všeč? Nad rezultati imate v rdečem okvirju prikazane vaše nastavitve naprednega iskanja, ki jih po želji lahko spreminjate ali dodajate nove. Rezultati iskanja se bodo takoj prilagodili novim nastavitvam.

Rezultat naprednega iskanja
Rezultat naprednega iskanja
11. Glede na sezonsko naravo izdelka vam priporočamo še eno dodatno nastavitev in sicer nastavitev starosti nalaganja fotografije v spletno trgovino. Saj ne želite iskati tudi med do 5 let starimi ženskimi kopalkami?? 
Kliknite torej na nastavitev Čas in izberite Časovno obdobje po meri.

Določitev starosti fotografij
Določitev starosti fotografij
12. Določite datum nalaganja fotografij na splet, od katerega dalje želite pregledovati ponudbo. Glede na sezonsko naravo dobave kopalk,  nastavite na kakšen mesec, dva pred začetkom sezone. Kot z ostalimi nastavitvami lahko tudi s tem eksperimentirate in primerjate rezultate.

Nastavitev  najstarejšega datuma nalaganja fotografij
Nastavitev  najstarejšega datuma nalaganja fotografij


13. Končni rezultat časovno omejenega naprednega iskanja ženskih kopalk s pomočjo fotografij.
Rezultat časovno omejenega naprednega iskanja
Rezultat časovno omejenega naprednega iskanja
 14. Sedaj pa pozorno preglejte fotografije, ne pozabite drseti navzdol. In ko najdete kakšne kopalke, ki so vam všeč, kliknite na fotografijo in dobite naslednje.




Na razpolago vam je večja fotografija z dodatnimi informacijami o izdelku, če se odločite obiskati spletno trgovino, kliknite na Obišči stran. Tam boste izvedele še vse ostalo, kar morate vedeti, da se lahko odločite.

Ta način iskanja je sigurno hitrejši in preprostejši. Seveda ima tudi svoje pomanjkljivosti, največja je ta, da fotografije nimajo ne naziva ne 'alt' oznake takšne, da bi Google lahko vedel, kaj ta fotografija predstavlja. In ker ne ve, je pač ne uvrsti med rezultate. Ampak takšnih ni veliko, tako da bo takšno iskanje ostalo zelo celovito.

Druga pomanjkljivost je ta, da bodo med rezultati tudi fotografije, ki niso del spletne trgovine, ampak kakšnega foruma ali e-časopisa. Tudi takšnih ni veliko in vam ne bodo vzele veliko časa.















sreda, 21. maj 2014

Kopalke iz Kolumbije - še trije modeli na zalogi

Predstavljamo vam še zadnje tri modele ženskih kopalk iz Kolumbije. Če rečem malo neskromno, lepših do sedaj v Sloveniji nisem videl :) Ampak, vsake oči imajo svojga malarja...


Dvodelne bandeau kopalke Amazonas