Spodnje perilo ter erotično in poročno spodnje perilo za ženske in moške.

Bodi edinstvena in nosite kopalke iz Kolumbije, polne nepričakovane mešanice odtisov, teksture vrhunskih silhuet in sladke, splošne prisotnosti vrhunskih podrobnosti.

Spodnje perilo ter erotično in poročno spodnje perilo za ženske in moške.

Modni nedrčki raznih stilov in barv. Nedrčki, ki jih boste udobno nosile ves dan. Nedrčki, ki jih bodo zagotovo opazili tudi moški.

Spodnje perilo ter erotično in poročno spodnje perilo za ženske in moške.

Kopalke za ženske in moške. Zadnjih modnih trendov za nizko ceno. Ženske in moške kopalke, ki se lepo prilegajo vaši postavi. Kopalke, ki pritegnejo marsikatero oko.

Spodnje perilo ter erotično in poročno spodnje perilo za ženske in moške.

Hlačke so izredno pomemben del garderobe. Zato nosite hlačke, ki so modne, udobne in izražajo vaše razpoloženje.

Spodnje perilo ter erotično in poročno spodnje perilo za ženske in moške.

Erotično perilo priznanih oblikovalcev. Povdarite svojo erotičnost z lepim erotičnim perilom. Velika izbira, dostava že naslednji dan.

Spodnje perilo ter erotično in poročno spodnje perilo za ženske in moške.

Spalne srajce za staro in mlado. Prijetni materiali, sveže barve, udobni kroji krasijo te spalne srajce. Spalne srajce, ki vam bodo polepšale večere.

ponedeljek, 21. april 2014

Kako izbrati prave kopalke glede na postavo?

Večno vprašanje žensk pred vsako kopalno sezono, kakšen tip kopalk naj izberem, da skrijem pomanjkljivosti in poudarim prednosti moje postave? Izbrati morate takšen kroj in barve kopalk, ki poudarijo, kar imate lepega, pomanjkljivosti pa skrije. Najbolj pomebno pa je, da se boste v njih dobro počutile.

Zbrali smo nekaj nasvetov glede na tip postave oziroma dela postave. Ne za idealno obliko postave, peščeno uro, ampak za normalne, ženske postave.

Poleg tega smo vam iz naše ponudbe za vsak tip postave ponudili modele, ki bi vam lahko odgovarjali. Ne glejte preveč manekenk, imajo preveč idealno postavo. Poglejte kroj, barve, potisk, okraske...v trgovini pa seveda še velikost košarice, tabelo konfekcijskih velikosti in ceno. In boste zelo dobro izbrale :)

Želimo vam kar največ prijetnih, samozavestnih in občudovanih trenutkov na plaži ali ob bazenu.

1. Kopalke za postavo v obliki hruške - široki boki in manjše prsi






nedelja, 20. april 2014

Ženske kopalke 2014 iz Kolumbije - 1.del predstavitve

Bodi edinstvena in nosi ženske kopalke iz Kolumbije, polne nepričakovane mešanice odtisov, teksture vrhunskih silhuet in sladke, splošne prisotnosti vrhunskih podrobnosti.

Premierno in upam, das še veliko bodočih sezon, vam predstavljamo ženske kopalke priznane modne oblikovalke Natalie iz Kolumbije.

Kopalke so izdelane v Kolumbiji, uporabljeni so pa kakovostni materiali iz EU. In pridne, spretne roke marljivih deklet. In najpomembnejše, enkratno oblikovanje gospe Natalie.

V izdelavo kopalk je vloženo veliko truda z ročno in natančno izdelavo okrasnih detajlov, ki ponazarjajo delčke iz kolumbijske zgodovine in pokrajine. Od čipk, vezenin do zlatega, bleščečega  potiska na uporabljeni tkanini.

Poleg tega je pri okraševanju uporabljeno še veliko okrasnih kristalčkov, od prozornih do raznobarvnih. Predstavljajte si, kako se bo svetloba na plaži prebijala skozi te kristalčke in povzročala čudovite mavrične barve.

Ravno zaradi vseh teh dodatnih okraskov, najbolj kakovostnih materialov in veliko ročnega dela so te ženske kopalke srednjega cenovnega razreda. Ampak, ko si jih boste bolj natančno ogledale in oblekle... boste prepričane, da so več kot vredne svoje cene.



Dvodelne bikini kopalke s kristali Safari Royal - modna revija

torek, 8. april 2014

Ženske kopalke 2014 - Origami®

Tudi letos naše podjetje ponuja zelo lepe in modne ženske kopalke 2014 pod Origami ® blagovno znamko. Kot vedno, je kolekcija kopalk usklajena z letošnjimi modnimi trendi. Tudi letošnji obraz Origami ® ženskih kopalk je Zimany Linda, iz katere kar žari lepota in zapeljiv slog.